Értékesítés

Értékesítés networking alapon, lezárás és nyomulás nélkül? – Vendég: Varga István

Ladányi Kristóf április 29, 2022 39 1 5


Background
share close

 

Varga Istvánnal beszélgettem aki értékesítés közben nem az ügyféljelöltre, hanem magára az EMBERRE fókuszál. A minőségi kapcsolatra, a magas bizalmi szint kialakítására. Az önzetlen figyelem és a segítő szándék mind-mind fontos az értékesítői eszköztárában. Elmondása szerint nem zár le, mégis sokat értékesít.

Ő az Értékesítők Napja rendezvény egyik társalapítója. Idén a rendezvény május 25-én kerül megrendezésre. 12 előadó (csak néhány név: Szalay Ádám, Bíró Nóra, Weiser István, Lippner Tamás, Dr. Serényi János)

Több infó itt: https://ertekesitoknapja.hu/

 

Varga Istvánról bővebben:

30 éve foglalkozik értékesítéssel és Ő is a SPIN sales technikán nőtt fel. Nem igazán szerette ezt a módszert, mert nem az emberre fókuszál, hanem az értékesítési folyamatra.

2011-ben ismerkedett meg közelebbről a kapcsolatépítéssel (networkinggel), ami megváltoztatott mindent, amit addig az értékesről hitt. Olyan hatással volt rá, mintha feltalálta volna a kereket. Minden sokkal gördülékenyebbé és eredményesebbé vált…

A networking megtanította másképp hozzáállni az értékesítéshez. Onnantól nem vevőjelöltek voltak számára, hanem hús vér emberek, akik ugyanolyan érzésekkel, gondolatokkal és kihívásokkal küzdenek, mint ő. Megvolt a közös pont, ami mindent megkönnyített. Ezt a tudást adja át neked egyetlen napban összefoglalva.

Szerzők

  • 30 éve foglalkozik értékesítéssel és Ő is a SPIN sales technikán nőtt fel. Nem igazán szerette ezt a módszert, mert nem az emberre fókuszál, hanem az értékesítési folyamatra. 2011-ben ismerkedett meg közelebbről a kapcsolatépítéssel (networkinggel), ami megváltoztatott mindent, amit addig az értékesről hitt. Olyan hatással volt rá, mintha feltalálta volna a kereket. Minden sokkal gördülékenyebbé és eredményesebbé vált... A networking megtanította másképp hozzáállni az értékesítéshez. Onnantól nem vevőjelöltek voltak számára, hanem hús vér emberek, akik ugyanolyan érzésekkel, gondolatokkal és kihívásokkal küzdenek, mint ő. Megvolt a közös pont, ami mindent megkönnyített. Ezt a tudást adja át neked egyetlen napban összefoglalva.

Címke:, , .

Értékeld
Előző rész(ek)
Beszélgetések
close
  • 80
  • 1

Értékesítés

KKV-k értékesítési csapatát fejlesztő módszertan Lippner Tamástól

Ladányi Kristóf április 21, 2022

Lippner Tamással beszélgettem egy, a KKV-knak kifejlesztett, értékesítési vezetői módszertanról. A saját tapasztalatai alapján fejlesztette ki, amiket multinacionális, értékesítési vezetőként szerzett. Ez a módszer kihagyhatatlan, ha az értékesítésben fejlődni akarsz […]

Tudj meg többet trending_flat

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *