Értékesítés

Hogyan értékesítsünk a 2022-es, megváltozott környezetben – Vendég: Dulkai Miklós

Ladányi Kristóf május 4, 2022 54 1


Background
share close

Dualkai Miklóssal beszélgettem arról, hogy ezen a 2022-es, nehezített pályán, hogyan és milyen stratégiával értékesítsünk. A Phoenixadconsulting tulajdonos-alapítója

Köszönöm a visszajeltéseket, miszerint a rövidebb epizódokat részesítitek előnyben. Ezt is már ennek megfelelően adom közre. További észrevételedet szívesen fogadom ITT

Dulkai Miklósról:

Több mint 20 éve foglalkozik sikeresen sales stratégiával és értékesítési hatékonyság fejlesztéssel multi, nagyvállalati és KKV szegmensben. Motiválja a SALES összetettsége, a különféle üzleti helyzetek sikeres menedzsmentje.

Hisz abban, hogy a sales egy struktúrált A-Z-ig tartó tudomány, aminek a komplexitásával érdemes foglalkozni. Ezért hozta létre a tanácsadó cégét. Ami a stratégiától kezdve a szervezeten át az operatív működésig teljesmértékben átfogja a sales tevékenységet.

Szerzők

  • Dulkai Miklósról: Több mint 20 éve foglalkozoik sikeresen sales stratégiával és értékesítési hatékonyság fejlesztéssel multi, nagyvállalati és KKV szegmensben. Motiválja a SALES összetettsége, a különféle üzleti helyzetek sikeres menedzsmentje. Hisz abban, hogy a sales egy struktúrált A-Z-ig tartó tudomány, aminek a komplexitásával érdemes foglalkozni. Ezért hozta létre a tanácsadó cégét. Ami a stratégiától kezdve a szervezeten át az operatív működésig teljesmértékben átfogja a sales tevékenységet.

Címke:, , .

Értékeld
Előző rész(ek)
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *