Értékesítés

Valódi, nem bullshit motiváció az értékesítésben (is). Vendég: Nagy Béla | Comline.hu

Ladányi Kristóf szeptember 9, 2023 5 5


Background
share close
Milyen az a motiváció ami valóban hatásos? Nem árt ha hosszan tart és bátran lehet alkalmazni a értékesítésben is, ugye?

Nagy Béla a www.comline.hu tulajdonos-oktatója tudja a megoldást. Immár 27 éve foglalkozik értékesítőkkel és oktatja az értékesítők vezetőit is. El is mondja a motiváció kulcsát, neked csak meg kell hallgatnod ezt az adást.

Az adásban elhangzott képzési program („Értékesítési Vezetői Kulcsprogram”) linkjét itt találod: https://comline.hu/az-elet-a-belso-savban-vezetoi-csucstalalkozo/

Szerzők

  • Nagy Béla vagyok, már a Comline születésnél bábáskodtam. A mai napig imádom a szakmámat és nemcsak trénerként, hanem értékesítőként is dolgozom. Több mint 25 éve tanítok bizonyítottan működő technikákat (gazdasági, szervezetfejlesztési, stratégia készítési és marketing szakemberként). Ez idő alatt több ezer tulajdonost, értékesítési vezetőt, kereskedelmi vezetőt, kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt ismertem meg, akik a kapott tudással képesek voltak a legjobbakká válni a területükön. Azt vallom, hogy a tudás azért van, hogy megosszuk, ezért a Comline weboldalán hanganyagokat, cikkeket publikálok, sőt könyvet is írtam, amiből a vezetők, az értékesítők folyamatosan meríthetnek ötleteket, trükköket, praktikákat. „Mi a sikered titka, Béla?” A kérdést viszonylag sokszor megkapom, a válaszom pedig az, hogy azonnal használható, működő tudást adok. Minden anyagom, képzésem gyakorlatias, könnyen érthető és a legfontosabb miértekre ad választ. A hatékonyságot pedig számokkal is alá tudom támasztani: a tréningjeim, képzéseim résztvevői évente átlagosan 15-50%-os fejlődést érnek el.

Címke:, , , .

Értékeld
Előző rész(ek)
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *