Értékesítés

Foglalkozz az erősségeiddel! A CliftonStrengths© felmérés – Vendég: Szopkó Beatrix

Ladányi Kristóf szeptember 21, 2022 25 5


Background
share close

A gyengeségeiden szeretnél javítani? Miért foglalkoznál azzal ami nem megy? Ehelyett foglalkozz és fókuszálj arra ami megy neked. Összpontosíts az erősségeidre és haladj azokkal az eszközökkel az életedben, amik valóban sikeressé tehetnek.

Az Euréka Consulting képviseletében Szopkó Beatrixet kérdeztem a CliftonStrengths© felmérésről.

A Gallup® CliftonStrengths© felmérése, amelyet 50+ éve fejlesztenek, olyan erősségeket azonosít, amelyek kiaknázásával az élet bármely területén, a munkában és a magánéletben is sikeresebb lehetsz.
A legjobb, legelhivatottabb dolgozó vagy akár vezető is hajlamos arra, hogy mindig “megjavulni” akarjon: korrigálni akar a gyengeségein, pótolni a vélt hiányosságait.
Eközben az erősségeit sokszor nem tudja felsorolni.

Mi fel tudjuk, mert tudományos módszerünk van rá.
A felmérés nem pusztán szöveges kiértékelést ad neked. A következő lépésben egy CliftonStrengths© Erősség-Coach segítségével további konkrét lépéseket és akciótervet határoztok meg a tehetségeid kibontására.

Szerzők

Címke:, , , .

Értékeld
Előző rész(ek)
Beszélgetések
close
  • 35

Értékesítés

Mondj nemet az intenzív, rövid kampányra! Inkább a hosszantartó teljesítmény kell az értékesítésben (is) Vendég: Egri András

Ladányi Kristóf július 27, 2022

Mikor hallottam Egri András ötletéről és mondanivalójáról amit a sportból hozott át az értékesítés területére rögtön megfogott. Elmélete szerint nem rövid, intenzív kampányokban, munkatempóban kell gondolkoznunk, mert az nem vezet […]

Tudj meg többet trending_flat

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *