• Home
 • keyboard_arrow_rightAuthors

Authors


Background
share close

 

 

Authors List

 • 20 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Van gyakorlatom bankhitel és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket adok át, amelyek a Magyar piacon a gyakorlatban letesztelt módszerek és bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

 • Czeczon István építőipari és informatikai végzettséggel rendelkezik, mindig kreatív embernek tartotta magát. Húszas évei közepén módosította a pályafutása irányát a számítógépes grafika és tördelés felé. 2004-től dolgozik a médiában. 2020 márciusában indította el saját magazinját, amit mára már egy tulajdonostárssal gondoznak.

 • Dr. Németh Zoltán (DrPrezi), a legfoglalkoztatottabb prezentációs tréner Magyarországon, legalább 8000-en képezték már magukat jobb előadóvá tréningjei, előadásai segítségével.

 • Dulkai Miklósról: Több mint 20 éve foglalkozoik sikeresen sales stratégiával és értékesítési hatékonyság fejlesztéssel multi, nagyvállalati és KKV szegmensben. Motiválja a SALES összetettsége, a különféle üzleti helyzetek sikeres menedzsmentje. Hisz abban, hogy a sales egy struktúrált A-Z-ig tartó tudomány, aminek a komplexitásával érdemes foglalkozni. Ezért hozta létre a tanácsadó cégét. Ami a stratégiától kezdve a szervezeten át az operatív működésig teljesmértékben átfogja a sales tevékenységet.

 • A MiniCRM Zrt. cégvezetője, aki az elmúlt 15 évben több sikeres IT céget vezetett és épített fel

 • Egri András vezető szerepet töltött be a Mars, Danone és Citibank cégeknél is, de nem erre büszke, hanem a tapasztalataira amiket éveivel szedett össze.

 • Handó Eszter és János a patcai Katica tanya megálmodói, tulajdonosai. Mindketten az üzleti világból érkeztek meg a saját vállalkozásuk világába, amely minőségi együtt töltött időre ösztönöz családokat, osztályokat, és cégeket is. A tanya hazánk egyedülálló élményközpontja, ahol 13 hektárnyi szabad levegőn több mint 100-féle kül-, és beltéri játékkal várják az idelátogatókat. Számos tréningnek, üzleti eseménynek is adtak már otthont, hiszen helyszínük és szemléletük különösen sokat ad hozzá az itt megvalósított tréningekhez, legyen szó értékesítésről vagy egy egyszerű csapatépítésről.

 • Handó Eszter és János a patcai Katica tanya megálmodói, tulajdonosai. Mindketten az üzleti világból érkeztek meg a saját vállalkozásuk világába, amely minőségi együtt töltött időre ösztönöz családokat, osztályokat, és cégeket is. A tanya hazánk egyedülálló élményközpontja, ahol 13 hektárnyi szabad levegőn több mint 100-féle kül-, és beltéri játékkal várják az idelátogatókat. Számos tréningnek, üzleti eseménynek is adtak már otthont, hiszen helyszínük és szemléletük különösen sokat ad hozzá az itt megvalósított tréningekhez, legyen szó értékesítésről vagy egy egyszerű csapatépítésről.

 • A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész. Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában. Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért. Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett. Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a közép-kelet-európait is, sőt az orosz piacon is nagy változásokat okozott. Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését. 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonöt év alatt öt országban húsz nemzetből hatvanezer hallgatója volt. Ennek köszönhetően rendszeresen szerepel meghívott szakértőként médiában. Az Üzlet és Siker magazin vezércikket írt róla. Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának. Ulan Ude-től Los Angeles-ig ad elő. A Karibi térségben szervezett Game Changer nevű konferencia vendégelőadója. Tréningjein támogató közeg alakul ki. Már a kapcsolatok miatt megéri eljönni, amelyek a résztvevők jövőjét jó irányba befolyásolhatják. Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel. 39 könyv szerzője. Köztük egy mese, két sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 33 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.

 • Hajnalka a honlapján írja magáról őszintén: Nem volt jó minta előttem. Szüleim ölték egymást, apám alkoholista volt és állandó anyagi problémákkal küzdöttünk. Anyai nagyapám félig bénult orvos volt, mellette pedig a mostoha nagymamám, aki ki nem állhatta anyámat. Apai nagymamám nagyon szerettem, nagyapám a háborúból fogolyként, lelkileg megnyomorítva tért haza és alkoholista volt. Pici koromtól – ahogy a család is meséli – mindig szerettem segíteni és önálló lenni. Valahogy az volt bennem mindig, hogy az én életem az én kezemben van, akármennyire is kicsi vagyok. 3 évesen főzni tanultam, 5 évesen takarítottam és bevásároltam, 7 évesen már az egész háztartást vezettem. Muszáj is volt, mivel anyám éjjel nappal dolgozott miután apám elhagyott minket és hajléktalan csavargó lett. 13 évesen pedig összeomlott a világom, a stabilitásomat jelentő és szeretett anyukám eltávozott, én pedig az anyámat gyűlölő mostoha nagyanyámhoz kerültem, akitől 18 éves koromban el is jöttem. Végignéztem, ahogy a környezetemben sokan nem folytatják a problémáik megoldását és így az életüket sem. Valahogy elfogadott volt, hogy az életünkön nem igazán lehet javítani. A szolgáltatásaimmal az a célom, hogy segítsek másokn ⁠https://kataihajnalka.com/

 • Értékesítéssel foglalkozunk, nem tanítjuk, csináljuk! Online, hideghívás, kapcsolatrendszer, személyes tárgyalások, szerződéskötések amiket vállalunk.

 • 20 évig volt értékesítési vezető: a Citibanknál régióvezetőként, a Sberbanknál fiókhálózati igazgatóként és a Vodafone-nál egy nemzetközi sales csapat vezetőjeként dolgozott. Felépített egy 700 értékesítőből álló saját céget is. Összesen több, mint 1,200 értékesítőt vezetettc, mielőtt megalapította saját tréningcégét a “Sell and Speak“-et

 • HR vezetőként napi szintű kapcsolatban voltam különböző részlegeken és pozíciókban dolgozó kollégákkal. Ebből kifolyólag pontosan értem és átérzem, milyen kihívásokkal kell megküzdened nap mint nap a munkavégzésed során, legyen szó egy konfliktusról, a karrier utad megtalálásáról vagy a vezetővé válásodról. Számos kiválasztási folyamatban vettem részt, így ismerem azokat a trükköket, amikkel hatékonyan fel tudsz készülni a következő interjúdra. Támogatásommal azonosítjuk a képességeidet és megvizsgáljuk, miben kell még fejlődnöd a vágyott állás megszerzéséhez. Amennyiben még bizonytalan vagy, milyen úton indulj tovább a karrieredben, az üléseink során kikristályosodhat a következő lépés. Vezetőként tapasztalatot szereztem a munkahelyi kommunikációban, konfliktuskezelésben, a hatékony időbeosztásban, a munka-magánélet egyensúly kialakításában és a változások kezelésében is. Ezeket az ismereteimet is kamatoztatni tudjuk a közös munka alatt.

 • Nagy Béla vagyok, már a Comline születésnél bábáskodtam. A mai napig imádom a szakmámat és nemcsak trénerként, hanem értékesítőként is dolgozom. Több mint 25 éve tanítok bizonyítottan működő technikákat (gazdasági, szervezetfejlesztési, stratégia készítési és marketing szakemberként). Ez idő alatt több ezer tulajdonost, értékesítési vezetőt, kereskedelmi vezetőt, kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt ismertem meg, akik a kapott tudással képesek voltak a legjobbakká válni a területükön. Azt vallom, hogy a tudás azért van, hogy megosszuk, ezért a Comline weboldalán hanganyagokat, cikkeket publikálok, sőt könyvet is írtam, amiből a vezetők, az értékesítők folyamatosan meríthetnek ötleteket, trükköket, praktikákat. „Mi a sikered titka, Béla?” A kérdést viszonylag sokszor megkapom, a válaszom pedig az, hogy azonnal használható, működő tudást adok. Minden anyagom, képzésem gyakorlatias, könnyen érthető és a legfontosabb miértekre ad választ. A hatékonyságot pedig számokkal is alá tudom támasztani: a tréningjeim, képzéseim résztvevői évente átlagosan 15-50%-os fejlődést érnek el.

 • Palánkai Gábor, gyakorlati szakember, aki egyedülálló programot alkotott 20 éve cégeket vezet, így nem olvasásélmény, hanem gyakorlati tapasztalatok alapján állította össze ezt a Magyarországon egyedülálló cégépítési programot, amelyen már közel 100 cégvezető vett részt.

 • https://www.tiktok.com/@palipatricia Páli Patrícia  (Solumination.com - az emberi kapcsolatok új univerzuma) A "solumination) két szó; a kommunikáció és a megoldás játékos találkozásából, házasításából született, ami egyben magába foglalja a pszichológusi hitvallását. Újságokkal is dolgozik közösen (Nők Lapja), depublikál maga is a Csak Pozitívan újságban (https://cspm.hu/)

 • Online marketing szakértő. A célom, hogy naprakész a gyakorlatban is használható marketing tudással segítsem az üzleted fejlesztését. Legyen szó márkaépítésről vagy ügyfélszerzésről, segítek megtanulni hogy érheted el a célcsoportodat az online marketing eszközeivel.

 • 30 éve foglalkozik értékesítéssel és Ő is a SPIN sales technikán nőtt fel. Nem igazán szerette ezt a módszert, mert nem az emberre fókuszál, hanem az értékesítési folyamatra. 2011-ben ismerkedett meg közelebbről a kapcsolatépítéssel (networkinggel), ami megváltoztatott mindent, amit addig az értékesről hitt. Olyan hatással volt rá, mintha feltalálta volna a kereket. Minden sokkal gördülékenyebbé és eredményesebbé vált... A networking megtanította másképp hozzáállni az értékesítéshez. Onnantól nem vevőjelöltek voltak számára, hanem hús vér emberek, akik ugyanolyan érzésekkel, gondolatokkal és kihívásokkal küzdenek, mint ő. Megvolt a közös pont, ami mindent megkönnyített. Ezt a tudást adja át neked egyetlen napban összefoglalva.

 

Authors List

 • 20 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Van gyakorlatom bankhitel és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket adok át, amelyek a Magyar piacon a gyakorlatban letesztelt módszerek és bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

 • Czeczon István építőipari és informatikai végzettséggel rendelkezik, mindig kreatív embernek tartotta magát. Húszas évei közepén módosította a pályafutása irányát a számítógépes grafika és tördelés felé. 2004-től dolgozik a médiában. 2020 márciusában indította el saját magazinját, amit mára már egy tulajdonostárssal gondoznak.

 • Dr. Németh Zoltán (DrPrezi), a legfoglalkoztatottabb prezentációs tréner Magyarországon, legalább 8000-en képezték már magukat jobb előadóvá tréningjei, előadásai segítségével.

 • Dulkai Miklósról: Több mint 20 éve foglalkozoik sikeresen sales stratégiával és értékesítési hatékonyság fejlesztéssel multi, nagyvállalati és KKV szegmensben. Motiválja a SALES összetettsége, a különféle üzleti helyzetek sikeres menedzsmentje. Hisz abban, hogy a sales egy struktúrált A-Z-ig tartó tudomány, aminek a komplexitásával érdemes foglalkozni. Ezért hozta létre a tanácsadó cégét. Ami a stratégiától kezdve a szervezeten át az operatív működésig teljesmértékben átfogja a sales tevékenységet.

 • A MiniCRM Zrt. cégvezetője, aki az elmúlt 15 évben több sikeres IT céget vezetett és épített fel

 • Egri András vezető szerepet töltött be a Mars, Danone és Citibank cégeknél is, de nem erre büszke, hanem a tapasztalataira amiket éveivel szedett össze.

 • Handó Eszter és János a patcai Katica tanya megálmodói, tulajdonosai. Mindketten az üzleti világból érkeztek meg a saját vállalkozásuk világába, amely minőségi együtt töltött időre ösztönöz családokat, osztályokat, és cégeket is. A tanya hazánk egyedülálló élményközpontja, ahol 13 hektárnyi szabad levegőn több mint 100-féle kül-, és beltéri játékkal várják az idelátogatókat. Számos tréningnek, üzleti eseménynek is adtak már otthont, hiszen helyszínük és szemléletük különösen sokat ad hozzá az itt megvalósított tréningekhez, legyen szó értékesítésről vagy egy egyszerű csapatépítésről.

 • Handó Eszter és János a patcai Katica tanya megálmodói, tulajdonosai. Mindketten az üzleti világból érkeztek meg a saját vállalkozásuk világába, amely minőségi együtt töltött időre ösztönöz családokat, osztályokat, és cégeket is. A tanya hazánk egyedülálló élményközpontja, ahol 13 hektárnyi szabad levegőn több mint 100-féle kül-, és beltéri játékkal várják az idelátogatókat. Számos tréningnek, üzleti eseménynek is adtak már otthont, hiszen helyszínük és szemléletük különösen sokat ad hozzá az itt megvalósított tréningekhez, legyen szó értékesítésről vagy egy egyszerű csapatépítésről.

 • A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész. Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában. Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért. Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett. Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a közép-kelet-európait is, sőt az orosz piacon is nagy változásokat okozott. Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését. 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonöt év alatt öt országban húsz nemzetből hatvanezer hallgatója volt. Ennek köszönhetően rendszeresen szerepel meghívott szakértőként médiában. Az Üzlet és Siker magazin vezércikket írt róla. Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának. Ulan Ude-től Los Angeles-ig ad elő. A Karibi térségben szervezett Game Changer nevű konferencia vendégelőadója. Tréningjein támogató közeg alakul ki. Már a kapcsolatok miatt megéri eljönni, amelyek a résztvevők jövőjét jó irányba befolyásolhatják. Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel. 39 könyv szerzője. Köztük egy mese, két sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 33 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.

 • Hajnalka a honlapján írja magáról őszintén: Nem volt jó minta előttem. Szüleim ölték egymást, apám alkoholista volt és állandó anyagi problémákkal küzdöttünk. Anyai nagyapám félig bénult orvos volt, mellette pedig a mostoha nagymamám, aki ki nem állhatta anyámat. Apai nagymamám nagyon szerettem, nagyapám a háborúból fogolyként, lelkileg megnyomorítva tért haza és alkoholista volt. Pici koromtól – ahogy a család is meséli – mindig szerettem segíteni és önálló lenni. Valahogy az volt bennem mindig, hogy az én életem az én kezemben van, akármennyire is kicsi vagyok. 3 évesen főzni tanultam, 5 évesen takarítottam és bevásároltam, 7 évesen már az egész háztartást vezettem. Muszáj is volt, mivel anyám éjjel nappal dolgozott miután apám elhagyott minket és hajléktalan csavargó lett. 13 évesen pedig összeomlott a világom, a stabilitásomat jelentő és szeretett anyukám eltávozott, én pedig az anyámat gyűlölő mostoha nagyanyámhoz kerültem, akitől 18 éves koromban el is jöttem. Végignéztem, ahogy a környezetemben sokan nem folytatják a problémáik megoldását és így az életüket sem. Valahogy elfogadott volt, hogy az életünkön nem igazán lehet javítani. A szolgáltatásaimmal az a célom, hogy segítsek másokn ⁠https://kataihajnalka.com/

 • Értékesítéssel foglalkozunk, nem tanítjuk, csináljuk! Online, hideghívás, kapcsolatrendszer, személyes tárgyalások, szerződéskötések amiket vállalunk.

 • 20 évig volt értékesítési vezető: a Citibanknál régióvezetőként, a Sberbanknál fiókhálózati igazgatóként és a Vodafone-nál egy nemzetközi sales csapat vezetőjeként dolgozott. Felépített egy 700 értékesítőből álló saját céget is. Összesen több, mint 1,200 értékesítőt vezetettc, mielőtt megalapította saját tréningcégét a “Sell and Speak“-et

 • HR vezetőként napi szintű kapcsolatban voltam különböző részlegeken és pozíciókban dolgozó kollégákkal. Ebből kifolyólag pontosan értem és átérzem, milyen kihívásokkal kell megküzdened nap mint nap a munkavégzésed során, legyen szó egy konfliktusról, a karrier utad megtalálásáról vagy a vezetővé válásodról. Számos kiválasztási folyamatban vettem részt, így ismerem azokat a trükköket, amikkel hatékonyan fel tudsz készülni a következő interjúdra. Támogatásommal azonosítjuk a képességeidet és megvizsgáljuk, miben kell még fejlődnöd a vágyott állás megszerzéséhez. Amennyiben még bizonytalan vagy, milyen úton indulj tovább a karrieredben, az üléseink során kikristályosodhat a következő lépés. Vezetőként tapasztalatot szereztem a munkahelyi kommunikációban, konfliktuskezelésben, a hatékony időbeosztásban, a munka-magánélet egyensúly kialakításában és a változások kezelésében is. Ezeket az ismereteimet is kamatoztatni tudjuk a közös munka alatt.

 • Nagy Béla vagyok, már a Comline születésnél bábáskodtam. A mai napig imádom a szakmámat és nemcsak trénerként, hanem értékesítőként is dolgozom. Több mint 25 éve tanítok bizonyítottan működő technikákat (gazdasági, szervezetfejlesztési, stratégia készítési és marketing szakemberként). Ez idő alatt több ezer tulajdonost, értékesítési vezetőt, kereskedelmi vezetőt, kezdő és profi értékesítőt, hálózatépítőt, kereskedőt ismertem meg, akik a kapott tudással képesek voltak a legjobbakká válni a területükön. Azt vallom, hogy a tudás azért van, hogy megosszuk, ezért a Comline weboldalán hanganyagokat, cikkeket publikálok, sőt könyvet is írtam, amiből a vezetők, az értékesítők folyamatosan meríthetnek ötleteket, trükköket, praktikákat. „Mi a sikered titka, Béla?” A kérdést viszonylag sokszor megkapom, a válaszom pedig az, hogy azonnal használható, működő tudást adok. Minden anyagom, képzésem gyakorlatias, könnyen érthető és a legfontosabb miértekre ad választ. A hatékonyságot pedig számokkal is alá tudom támasztani: a tréningjeim, képzéseim résztvevői évente átlagosan 15-50%-os fejlődést érnek el.

 • Palánkai Gábor, gyakorlati szakember, aki egyedülálló programot alkotott 20 éve cégeket vezet, így nem olvasásélmény, hanem gyakorlati tapasztalatok alapján állította össze ezt a Magyarországon egyedülálló cégépítési programot, amelyen már közel 100 cégvezető vett részt.

 • https://www.tiktok.com/@palipatricia Páli Patrícia  (Solumination.com - az emberi kapcsolatok új univerzuma) A "solumination) két szó; a kommunikáció és a megoldás játékos találkozásából, házasításából született, ami egyben magába foglalja a pszichológusi hitvallását. Újságokkal is dolgozik közösen (Nők Lapja), depublikál maga is a Csak Pozitívan újságban (https://cspm.hu/)

 • Szopkó Beatrix

 • Online marketing szakértő. A célom, hogy naprakész a gyakorlatban is használható marketing tudással segítsem az üzleted fejlesztését. Legyen szó márkaépítésről vagy ügyfélszerzésről, segítek megtanulni hogy érheted el a célcsoportodat az online marketing eszközeivel.

 • 30 éve foglalkozik értékesítéssel és Ő is a SPIN sales technikán nőtt fel. Nem igazán szerette ezt a módszert, mert nem az emberre fókuszál, hanem az értékesítési folyamatra. 2011-ben ismerkedett meg közelebbről a kapcsolatépítéssel (networkinggel), ami megváltoztatott mindent, amit addig az értékesről hitt. Olyan hatással volt rá, mintha feltalálta volna a kereket. Minden sokkal gördülékenyebbé és eredményesebbé vált... A networking megtanította másképp hozzáállni az értékesítéshez. Onnantól nem vevőjelöltek voltak számára, hanem hús vér emberek, akik ugyanolyan érzésekkel, gondolatokkal és kihívásokkal küzdenek, mint ő. Megvolt a közös pont, ami mindent megkönnyített. Ezt a tudást adja át neked egyetlen napban összefoglalva.