• Home
  • keyboard_arrow_right Értékesítés
  • keyboard_arrow_right Kiemelt
  • keyboard_arrow_rightPodcasts
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right
  • keyboard_arrow_right Kasza Tamás lezárási specialista és az ő meglepő lezárási módszere, meglátása, tanácsai

Értékesítés

Kasza Tamás lezárási specialista és az ő meglepő lezárási módszere, meglátása, tanácsai

Ladányi Kristóf április 5, 2022 61 5


Background
share close

Kasza Tamás lezárási specialistával (https://kaszatamas.hu/) beszélgettem a lezárásról, egy meglepő lezárási módszerről, kifogáskezelésről és az értékesítéshez való hozzáállásról.

Kasza Tamásról:

Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett.

Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért.

Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését. Az elmúlt 25 év alatt, 5 földrész, 32 országából, 60.000 hallgatója volt.

Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel.

39 könyv szerzője. Köztük egy mese, két sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 33 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.

Szerzők

  • A bajnokok trénere. Lezárási specialista. Bestseller író. Nemzetközi tréner. Előadóművész. Tanult Németországban, Amerikában, a Karib-szigeteken, Dél-Afrikában, Angliában és Koppenhágában. Azonnal használható gyakorlati tudást ad át már több mint 25 éve olyan cégvezetőknek, akik eladnak, olyan értékesítőknek, akik többet akarnak keresni, és olyan magánszemélyeknek, akik meg akarnak tanulni kiállni magukért. Bebizonyította, hogy az értékesítés kulcsa a lezárás, és sikerült olyan dolgokra rájönnie a lezárással kapcsolatban, amivel világfelfedezést tett. Megváltoztatta nem csak a magyar értékesítői kultúrát, hanem a közép-kelet-európait is, sőt az orosz piacon is nagy változásokat okozott. Sok cég vezetője köszönheti neki bevételeinek drasztikus emelkedését. 2007-ben végre hajlandó volt kiállni a nyilvánosság elé. Az éves hallgatói létszáma még abban az évben 500-ról 3500-ra emelkedett. Az elmúlt huszonöt év alatt öt országban húsz nemzetből hatvanezer hallgatója volt. Ennek köszönhetően rendszeresen szerepel meghívott szakértőként médiában. Az Üzlet és Siker magazin vezércikket írt róla. Nacsa Olivér elnevezte LeRázási Specialistának. Ulan Ude-től Los Angeles-ig ad elő. A Karibi térségben szervezett Game Changer nevű konferencia vendégelőadója. Tréningjein támogató közeg alakul ki. Már a kapcsolatok miatt megéri eljönni, amelyek a résztvevők jövőjét jó irányba befolyásolhatják. Az első magyar tréner, aki több külföldi országban is sikeres franchise-t működtet egyre nagyobb eredményekkel. 39 könyv szerzője. Köztük egy mese, két sci-fi és egy fantasy-é, és egy regényé, amit forgatókönyvben is megírt. Másik 33 könyvét vezetésről, értékesítési lezárásról és személyiségfejlődésről írta. Könyveit szlovák, román, bolgár és orosz nyelvre fordították le. 70.000 példányban keltek el.

Címke:, , .

Értékeld
Előző rész(ek)
Beszélgetések
close
  • 40

Értékesítés

Háború, világjárvány?! Hogyan teljesítsünk értékesítőként sokkoló események árnyékában? – Beszélgetés Márkus Petrával

Ladányi Kristóf március 30, 2022

A közelmúltban többször is megtapasztaltuk, hogy különböző külső sokkhatások (háború a szomszédban, világjárvány) miatt elterelődött a figyelmünk a munkáról. Márkus Petra karriercoach-al (https://markuspetracoach.hu/) beszélgettem, hogy mit tehetünk, ha valami olyan […]

Tudj meg többet trending_flat

Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *