Értékesítés

Az ajánlás eszköze az értékesítésben – Vendég: Baranyai Dávid

Ladányi Kristóf október 31, 2022 48 5


Background
share close

Baranyai Dáviddal beszélgettem az ajánlás fontosságáról. Miért is jó ez az eszköz az értékesítésben? Mikor és hogyan használhatjuk? Ki érdemli ki a vevőktől?

Természetesen a 3 állandó kérdésemre is válaszolt a beszélgetés végén. Az adás tele van tanulságos sztorival, amikből te is sokat tanulhatsz.

Baranyai Dávid 20 éves tapasztalattal rendelkezik az értékesítés területén.
Van gyakorlata bankhitel és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket ad át, amelyek a Magyar piacon a gyakorlatban letesztelt módszerek és bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

Bővebben Dávidról itt olvashatsz: https://saleskurzus.hu/rolam/

Szerzők

  • 20 éves tapasztalattal rendelkezem az értékesítés területén. Van gyakorlatom bankhitel és számlatermékek, tisztítószerek, takarítógépek, könyvelési applikációk, kereskedelmi szoftverek és egyéb szolgáltatások értékesítésében is. Olyan értékesítési módszereket adok át, amelyek a Magyar piacon a gyakorlatban letesztelt módszerek és bármely termék vagy szolgáltatás értékesítésére használhatók.

Címke:, , , .

Értékeld
Előző rész(ek)
Post comments (0)

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *